Schiesser is een hoogwaardig, innovatief merk dat al 135 jaar bestaat. Het merk, dat zich kenmerkt door haar drang naar perfectie, ontwerpt voor dames, heren en kinderen hoogwaardige ondergoed. In het proces van ontwikkeling probeert Schiesser op een innovatieve manier haar traditionele eigenschappen constant een nieuwe impuls te geven. Schiesser heren ondergoed is luxe, moderne ondergoed dat voor iedere man, vrouw of kind een perfecte pasvorm heeft.

Schiesser voor heren

Met het herenondergoed vist Schiesser precies in de goede vijver. Heren zijn vaak verknocht met het merk en kiezen niet vaak voor iets anders als ze het eenmaal in hun bezit hebben. En logisch ook, Schiesser ondergoed heeft met hun krachtige ondergoed een goede snaar te pakken. Iedere man wil immers de comfort ervaren die Schiesser te bieden heeft.

De collectie van Schiesser

Schiesser heeft verschillende collecties die variëren van alledaags tot de iets gewaagdere kleuren en patronen. Men richt zich op een breed segment met de totale collectie. Dit omdat Schiesser zoveel mogelijk mensen wil bereiken en zoveel mogelijk mensen wil overtuigen van de perfectie van het ondergoed.

Waar koop je Schiesser?

De collectie van Schiesser is verkrijgbaar op veel plaatsen op internet. Men wil inzetten op een breed segment en daarom distribueert Schiesser naar vele webshops en winkels. De collectie heeft op internet veel tongen los gemaakt en dat is te merken aan de populariteit die Schiesser heeft op het internet. Veel mensen bestellen hun ondergoed tegenwoordig online.

Schiesser pyjama heren

Voor heren heeft Schiesser ook nog eens zeer comfortabele pyjama’s waar iedere man gelukkig van wordt. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en combinaties en hebben naast een goed draagcomfort ook een mooie uitstraling.