Ken je alle leuke Schiesser collecties voor kinderondergoed al?

geplaatst in: Schiesser heren ondergoed | 0

Schiesser staat bekend om de goede kwaliteit en uitstekende pasvorm van al het ondergoed en nachtkleding. Schiesser maakt veel gebruik van basis kleuren zoals nachtblauw, zwart, wit en grijs. Maar wist je dat Schiesser ook veel collecties heeft met meer kleur en print? Hieronder een kleine greep uit het assortiment!

Streepjes en stipjes voor stoere jongens en schattige meisjes
De collecties Dots en Mini Dots bevatten ontzettend leuk ondergoed en nachtkleding voor meisjes. De collecties bestaan uit bh’s zonder beugel, hemden met brede bandjes of spaghetti bandjes en ondergoed. De Dots collectie heeft de kleuren zwart of rood met witte stippen. Dit maakt de collectie erg geschikt voor de stoere meiden. Mini Dots daarentegen, heeft een hele schattige uitstraling. De collectie heeft een witte basiskleur met daarop roze stipjes en een schattig roze strikje op alle hemdjes en ondergoed.

Stripes en mini stripes zijn collecties voor de jongens. Zoals de naam al aangeeft heeft al het ondergoed en nachtkleding een streepje. Bij de Stripes collectie is gebruikt gemaakt van een fijn streepje, hierdoor ziet het ondergoed er stoer, maar ook netjes uit. De strepen op het ondergoed en nachtkleding van Mini stripes zijn wat breder. Verder bevat de kleding wat rode accenten. Dit maakt het erg geschikt voor de echte stoere jongens!

Net en sjiek ondergoed
Naast de basic en speelse collecties heeft Schiesser ook collecties van ondergoed die er erg netjes, verzorgd en stijlvol uitziet. Je zou het bijna het ‘zondagsondergoed’ noemen of ondergoed voor speciale gelegenheden. Deze collectie heet Tausendsassa. Tausendsassa heeft ondergoed en pyjama’s in de basiskleur wit. Het ondergoed en hemdjes voor de jongens hebben in sierlijke letters de naam ‘Tausendsassa’ subtiel rechtsboven of op de rand staan. De lijn heeft ook pyjama’s met mooie basiskleuren en nette knoopjes aan de bovenzijde van het shirt. Het ondergoed en de pyjama’s voor de meisjes zien er netjes, klassiek en schattig uit. De basiskleur is wit en verder staat er in roze, sierlijke letters de naam van de collectie rechts geschreven. Al het ondergoed en hemdjes hebben een subtiel roze strikje.