Je kind in comfortabel ondergoed van goede kwaliteit

geplaatst in: Schiesser heren ondergoed | 0

Voor kinderen is het niet altijd belangrijk hoe het ondergoed eruitziet. Zij hechten meer waarde aan comfortabele kleding waarin ze vrij kunnen spelen. Het ondergoed van Schiesser speelt in op deze behoefte. Bij Schiesser speelt kwaliteit en comfort een centrale rol in de ontwikkeling van hun ondergoed, hemden en nachtkleding. Dat is één van de redenen waarom Schiesser al meer dan 135 jaar toonaangevend is op het gebied van ondergoed en pyjama’s.

Basic ondergoed die vooral lekker zit.
Wie Schiesser kent, weet meteen dat Schiesser kwalitatief goed ondergoed maakt met basic kleuren en modellen. Dankzij de uitstekende pasvorm zit alle kleding als gegoten. De collectie met de naam 95/5 draait helemaal om degelijk ondergoed in de kleuren zwart, wit of nachtblauw. Schiesser heeft verschillende soorten ondergoed zoals boxershorts, onderbroeken, hipsters, bh’s, hemden, leggings en pyjama’s. Alles is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, zodat het fijn zit en je kind heerlijk kan spelen en lekker kan slapen.

Goede prijs
Voor goede kwaliteit hoef je niet de hoofdprijs te betalen. In ieder geval niet bij Schiesser. Het ondergoed is al verkrijgbaar voor slechts €9,95 euro. Als je voor een 2-pack kiest dan betaal je slechts €15,95.

Laat je baby heerlijk slapen in een Schiesser rompertje
Schiesser heeft voor je baby rompertjes met dezelfde goede kwaliteit als het ondergoed en de nachtkleding. Je baby zal heerlijk en zacht slapen in een perfect passend rompertje. Verkrijgbaar met lange en korte mouwtjes.

Schiesser biedt meer dan comfort
Schiesser heeft naast een uitgebreide collectie van basic kleuren ook andere collecties. Deze collecties bieden naast de kwaliteit die je gewend bent ook leuke prints en meerder kleuren zoals rood en roze. Er zijn aparte collecties voor meisjes en voor jongens. Neem eens een kijkje in de webshop en laat je verrassen!