Kinderen hechten waarde aan comfort. Wanneer je ouder wordt zul je zien dat mensen vaker kiezen voor mooi dan voor comfort. Ouderdom hijgt immers bij iedereen in de nek. Voor kinderen is dit echter helemaal geen issue. Zij willen wel heel graag comfort, en zij willen mooie kleurtjes. Voor Schiesser is dit echter geen probleem. Zij spelen in op deze behoefte. Kinderen dragen Schiesser met veel plezier. Schiesser kinder ondergoed is voor ieder kind fijn.

Schiesser Nederland

Schiesser is al sinds 1875(!) een begrip in de ondergoed-wereld. Schiesser stond aan de wieg van het fenomeen ‘tricot’. Iets wat later door iedere ondergoed fabrikant gebruikt werd. Schiesser staat bekend om de hoge kwaliteit die het merk hanteert. Dit zie je onder andere terugkomen in het product zelf, het verpakkingsmateriaal en in de afwerking. Schiesser straalt in alles perfectie uit. Het is dan ook geen wonder dat Schiesser nog steeds één van de marktleiders is op het gebied van ondergoed.

Schiesser voor kinderen

Na een succesvol assortiment bij de dames en heren werd het voor Schiesser tijd om de kindermarkt op te gaan. Ook hier kreeg het merk een hartelijk ontvangst. Kinderen waren vanaf het eerste moment laaiend enthousiast over het merk en de pasvorm van het ondergoed. Wederom is het de kwaliteit die zelfs de kinderen opvalt en een plezier doet.

De prijs van Schiesser ondergoed

Schiesser biedt tegen een goede prijs ondergoed aan. Voor een Schiesser boxershort betaal je gemiddeld €15,-. Vaak worden er tevens 3-packs verkocht voor gemiddeld €30,-. Een prima prijs voor de kwalitatief goede boxers. Schiesser geeft de consument net dat beetje meer terwijl de prijs van het ondergoed op gemiddeld niveau zit.