Schiesser heeft een toonaangevende rol in zowel de ondergoed- als de pyjamamarkt in veel landen. Een schiesser pyjama zit iedere man als gegoten. Het merk timmert al geruime tijd aan de weg met haar collecties die worden gekenmerkt door de perfectie die ze op alle fronten uitstralen. Het van oorsprong in Duitsland ontstane bedrijf heeft zich sinds hun start in 1875 uitgebouwd tot de wereldleiders in de ondergoed markt.

Nederland pyjamaland

Nederland is een land waar mensen nog steeds erg graag in een pyjama slapen. Hoewel mensen soms ook voor het comfort kiezen van een schiesser ondergoed stuk, zijn er ook veel mensen die toch graag een pyjama dragen. Schiesser speelt hier met haar geweldige pyjama’s prima op in. Het comfort van de pyjama’s is perfect. Iedere man wordt gelukkig wanneer hij een Schiesser pyjama draagt.

Waarom Schiesser?

Schiesser speelt al jaren een toonaangevende rol in de heren-, vrouwen- en kinderondergoed. En dat is ook niet zo gek. Het ondergoed van Schiesser wordt beschouwd als zeer fijn. En het is niet alleen het ondergoed dat populair is onder de doelgroepen. Ook de pyjama’s worden geloofd om de goede pasvorm, de perfecte afwerking en het fijne materiaal. Iedere man zegt dan ook JA! tegen een Schiesser pyjama.

Schiesser in Nederland

Ook heeft Schiesser in Nederland een fenomenale status. Het vertrouwde ondergoed merk wordt geprezen door vele mannen en het heeft dan ook een grote schare fans. En dat doet Schiesser goed. De collecties, die toereikend zijn voor iedere man, worden vaak reikhalzend ontvangen door de Nederlanders.