Schiesser sale, daar worden we blij van!

Sale, daar worden we allemaal blij van toch? En bij Tofje vind je Schiesser items met leuke kortingen! Schiesser is een merk dat kleding verkoopt voor volwassenen, kinderen en baby’s. De collectie bestaat vooral uit ondergoed, maar ook shirtjes en thermokleding bijvoorbeeld. Een basic onderkleding lijn van comfortabele stoffen en een goede kwaliteit. Tofje heeft een groot aanbod aan Schiesser onderkleding voor baby’s en kinderen. En nu shop je een aantal items met mooie kortingen! Lees hieronder welke items je in de Schiesser sale vindt.

 

Schiesser sale rompertjes

Een comfortabel en fijn rompertje is belangrijk voor een baby. Schiesser heeft mooie en kwalitatieve rompertjes voor de kleinste mannen en vrouwen. En deze vind je nu in de Schiesser sale bij Tofje. De Schiesser collecties Feinripp en Tausendsassa hebben veel leuke rompertjes. Feinripp heeft rompertjes in basic kleuren zoals wit, blauw en roze. De witte rompertjes zijn vaak unisex, oftewel geschikt voor jongens en meisjes. Speciaal voor de meisjes zijn er roze rompertjes of wit met een roze printje. En voor de jongens vind je blauwe rompertjes en blauwe printjes. Tausendsassa heeft ook prachtige rompertjes met een net wat nettere stijl. Deze rompertjes zijn donkerblauw voor de jongens en wit/crème voor de meisjes. Al deze rompertjes hebben een kraagje die overloopt in knoopjes op de borst.

 

Schiesser sale pyjama’s

Tausendsassa heeft ook prachtige pyjama’s die je bij Tofje in de sale vind. Voor meisjes en jongens zijn de pyjama’s erg comfortabel en heel fijn om in te slapen. Er zijn pyjama setjes met een lange broek, maar ook met een korte broek voor bij warmer weer. Voor de jongens zijn deze wit met blauw gekleurd en voor de meisjes zijn er zacht roze pyjama’s.

 

Schiesser sale onderbroeken

De Schiesser collectie Modern Rib heeft in de sale een aantal wijde boxershorts voor jongens. Deze boxers hebben wijde pijpjes en hebben gekleurde prints die bestaan uit streepjes en blokjes. Een vrolijke en stoere boxer!